Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

On-line Kοινόχρηστα! – πρόγραμμα κοινοχρήστων


Πως θα σας φαινόταν να είχατε τα κοινόχρηστα σας σε μέσα σε 5 λεπτά όποτε εσείς θελήσετε; Ακόμα και σαββατοκύριακα και αργίες; Με το πρόγραμμα κοινοχρήστων αυτό πλέον είναι εφικτό.
Η νέα υπηρεσία του Ομίλου CLEMIC είναι γεγονός. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας υπολογιστής, ένας εκτυπωτής, να εγγραφείτε στην υπηρεσία μας και να ακολουθήσετε 4 απλά βήματα. (Εαν επιθυμήτε να εκδίδουμε εμείς τα κοινόχρηστα σας και να σας τα αποστείλουμε οπουδήποτε στην Ελλάδα κάντε κλικ εδώ)
  1. Εισαγωγή των εξόδων σας στο online σύστημα μας
  2. Εισαγωγή των ωρών θέρμανσης
  3. Έλεγχος της συγκεντρωτικής κατάστασης
  4. Εκτύπωση συγκεντρωτικής κατάστασης και ειδοποιητηρίων σε ειδικό προτυπωμένο χαρτί που σας έχουμε προμηθεύσει εμείς για όλο το έτος, στον εκτυπωτή του σπιτιού σας.
Το μόνο που απαιτείται είναι να μας αποστείλετε μια συγκεντρωτική κατάσταση από την εταιρία που σας εκδίδει τώρα τα κοινόχρηστα ή τον πίνακα των χιλιοστών και συντελεστών θέρμανσης. Εφ’ εξής θα μπορείτε πραγματικά σε 5 λεπτά να έχετε τα κοινόχρηστα σας στο χώρο σας. Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία για 10 ημέρες*
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή τηλεφωνήστε μας στο 801.100.1010 (211.1010.100 από κινητό). Για να μάθετε το κόστος της υπηρεσίας πέραν της δωρεάν περιόδου του ενός μηνός δείτε τον τιμοκατάλογο μας κάνωντας κλικ εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου